Kedai Barangan Bayi Bangi

Bagi individu yang bakal menimang cahaya mata, boleh kunjungi YONS Kedai Barangan Bayi Bangi yang terletak di Seksyen 7 Bangi. Kedai ini baru sahaja dan dibuka pertengahan tahun 2019 dan sudah bersedia untuk dikunjungi oleh ibubapa sekitar Bangi, Kajang dan Putrajaya.

Hai, bakal-bakal ibu tu dah habis ke buat persiapan nak sambut si comel dan juga persiapan untuk berpantang? Ibu-ibu yang menyusu dan ada bayi tu, tengah cari barang bayi anda ke? Atau cari aksesori cantik-cantik dan comel untuk keselesaan ibu dan bayi? Yesssss meh baca sini  nak war-warkan berita baik terutamanya penduduk area Bangi.

Cik Yons

Alamat Kedai Barangan Bayi Bangi YONS ialah No 12a(Gf), Jalan 7/7a, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor.
No Telefon untuk dihubungi ialah 016-671 5489

Kelengkapan Lengkap di Kedai Barangan Bayi Bangi Yons

Pernah tak Tuan/Puan jumpa kedai barangan bayi yang semua kelengkapan ada? Inilah istimewanya di kedai barangan bayi Bangi YONS dimana ia dilengkapi dengan pelbagai kelengkapan ibu dan bayi dari prenatal, perinatal, dan postnatal stage of pregnancy. Selain  disediakan juga khidmat nasihat bagi ibu yang berpantang dan penyusuan susu ibu.
Kedai Barang Bayi Bangi

Senyuman ibubapa yang berkunjung ke kedai barangan bayi Bangi YONS, Seksyen 7

Kelengkapan Bayi di Butik Bayi Yons Bangi

Bila mahu menerima kehadiran orang baru ni, debarnya lain macam kan? Persiapan juga bukan sekadar mental malah melibatkan pembelian barang-barang kelengkapan untuk bayi. Bayi adalah individu yang memerlukan sepenuh perhatian dan juga keperluan khusus. Butik bayi Bangi Yons menyediakan kelengkapan bayi seperti:

  • Barangan mandian bayi

  • Pakaian bayi bermula seawal satu hari

  • Makanan bagi bayi berusia lebih daripada enam bulan

  • Keperluan perjalanan bersama bayi seperti car seat dan stroller


Tahukah mommy daddy, dengan penggunaan carseat, risiko kecederaan atau kematian jika berlaku kemalangan boleh dikurangkan.
Pernah dengar orang cakap, ” Lagi perit kalau ibu bapa hilang anak daripada anak anak hilang ibu bapa”

Cik Yons

 

Butik Bayi Bangi Yons Menyediakan Kelengkapan Ibu Berpantang

Ibu juga adalah individu penting semasa mengandung dan selepas melahirkan. Pendek kata ibulah segala-galanya dalam proses melahirkan bayi ini. Dengan sokongan bapa, pastinya ibu perlu gembira sepanjang mengandung dan membuat persiapan untuk bayi yang bakal lahir nanti.

Yons Bangi memenuhi keperluan ibu-ibu sepenuhnya tidak hairanlah Yons Bangi dijadikan one stop centre untuk bakal-bakal ibu mencari barangan si manja dari hujung rambut ke hujung kaki.
Antara kelengkapan ibu yang ada di kedai barangan bayi Bangi Yons ialah:
  • Keperluan berpantang ibu lepas bersalin seperti tungku bayi Syona ini.
    Tungku besi bukan sebarang tungku besi, tungku besi ni lah yang akan kecutkan rahim mommy lepas berpantang tu. Tak lengkap berpantang kalau tak bertungku.
    Tungku ni special tau, diperbuat daripada besi tulen, berat dalam 2kg dengan design yang senang dipegang.
    Sebab dia besi, panas dia memang tahan lama. Sebelum bersalin mesti senaraikan tungku ni supaya tak kelam kabut mencari barang bersalin.
Kedai Barangan Bayi Bangi Yons
  • Pakaian ibu menyusu
  • Kelengkapan untuk ibu menyusu seperti pam susu, breastpad, nursing bra dan plastik simpan susu
  • Mandian herba ibu lepas bersalin
    Mandian Herba Kedai Barangan Bayi YONS

    Mandian herba Syona untuk ibu lepas bersalin turut terdapat di YONS

     

    Syona Mandian Herba adalah mandian untuk ibu lepas bersalin.

    Ianya 💯 natural, dalam bentuk uncang, memang senang untuk guna. Memang bagus dalam membantu mempercepatkan proses pemulihan ibu bersalin dan terdiri daripada bahan-bahan rempah ratus dan herba terpilih.

    Apa kandungan herba-herba kering dalam Syona Mandian Herba? Kacip Fatimah, Serai, Belimbing Bukit , Nenas Batu, Ratu Pari, Genggam Fatimah, Gajah Beranak, Sekecut, Mas Cotek, Serapat, Halban, Lengkuas, Kurma.

Butik Bayi Bangi yang Berbaloi di YONS

Ramai ibubapa beritahu kami yang harga barangan bayi dikedai ini sangatla affordable untuk semua golongan. Berbaloi- baloila sangatla kan pelaburan untuk si manja nanti. Beli banyak-banyak pun masih jimat lagi.
Tambah  lagi pengunjung kedai ini akan dilayan sebaiknya oleh staff yang sangat friendly dan mempunyai pengetahuan yang bagus tentang setiap produk. Tanya sahaja apa-apa dan akan kami bantu sebaiknya.

Promosi di Butik Barangan Bayi YONS

Banyak kedai barangan bayi di Bangi namun jadikan Yons Bangi adalah pilihan utama anda. Selain kedudukanya yang strategik berdekatan taman-taman perumahan kawasan  seksyen 7 Bangi,Yons Bangi turut mengadakan promosi-promosi yang menarik setiap bulan. Kedai ini juga sering menawarkan potongan khas untuk barangan terpilih.
Memandangkan sasaran pelanggannya adalah keluarga, ibu hamil, ibu berpantang maka produk disini meliputi keperluan penyusuan susu ibu , pakaian si manja, produk keselamatan bayi dan kanak-kanak, makanan bayi, kelengkapan aksesori si kecil, lampin pakai buang dan banyak lagi. Ingin tahu barangan panas yang menjadi kegilaan para ibu? Kunjungi la Yons Bangi bagi memastikan anda tidak ketinggalan dengan promosi-promosi ini.

Promosi Car Seat di YONS Kedai Barangan Bayi Bangi

  Car seat YONS
Setiap bulan YONS Bangi akan mempunyai promosi istimewa untuk para pelanggan. Antaranya ialah car seat OTOMO seperti diatas.
  • Features Car Seat Otomo GM-0921
  • European Safety Standard ECE R44/04 approved
  • Boleh digunakan daripada newborn sehingga 18kg
  • Ada 5 Point Safety Harness Systems
  • 4 Recline Positions
  • Extra Comfort Padding

Menarik kan? Ha, yang mana duk mencari carseat tu boleh lah jemput datang ke Yons Baby Shop Bangi. Harga Cik Yons bagi harga sale tau 😊

Cik Yons

Parking pun Banyak dan Mudah

Selain itu, kemudahan lain di Yons Bangi adalah parking yang luas dan mudah. Yons Bangi ini beroperasi pada jam 10pagi-10malam setiap hari. Jadi Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan pelbagai keperluan bayi dan kanak-kanak pada harga berpatutan di kedai ini.

Para Pelanggan juga boleh membeli secara online di Facebook, Instagram, Shopee Yons Bangi atau boleh menghubungi nombor yang tertera  016-6715489 untuk mendapatkan keterangan lanjut berkenaan produk di kedai ini.

Whatsapp : http://60166715489.wasap.my/
Waze : YONS BABY BANDAR BARU BANGI https://waze.com/ul/hw282gumv0
🏠 Boleh walk in ke Butik YONS Baby Bandar Baru Bangi di No 12A, Jalan 7/7A, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor 🤗🤗
https://maps.app.goo.gl/GqkXiUSLoWoSi6mEA

Operation Hour : 10 AM – 10 PM (MONDAY-SUNDAY)

Spread the love