Kedai Barangan Bayi Rawang

Ramai ibu bapa di kawasan Rawang mencari-cari kedai barangan bayi Rawang yang lengkap dengan keperluan ibu mengandung dan bayi yang baru lahir, boleh berkunjung ke Butik Bayi Yons – Baby Shop for Mommies.

Butik bayi Yons bermula dengan nama Baby Shop for Mommies di kedai barangan bayi Sungai Besi sebelum ditukar kepada YONS.

 

Kedai Barangan Bayi Rawang

Bagaimana untuk berkunjung disini? Ibubapa hanya cari di WAZE : YONS Baby Shop Rawang.
Alamat kedai barangan bayi Rawang di :

33, Jalan Bandar Rawang 16, Bukit Rawang Putra,
48000 Rawang, Selangor.
Landmark butik ialah berhadapan dengan showroom Perodua, berhampiran KPJ dan bersebelahan dengan HERFIT

Tim YONS yang Sangat Berpengalaman

Tims YONS sangat berpengalaman dalam membantu ibu yang baru melahirkan dan menyusu. Bagi ibubapa yang baru pertama kali mempunyai bayi, pasti resah gelisah bila tiada ilmu keibubapaan. Tim Yons selalu berkongsi ilmu untuk memudahkan ibu semasa dalam tempoh berpantang.

Kedai barangan bayi Rawang Yons dibuka setiap hari bermula jam 10 pagi.

Tim Butik Barangan Bayi Rawang

Kelengkapan Ibu dan Bayi di Bawah Satu Bumbung Kedai Barangan Bayi Rawang

Selalunya kaum bapa memang resah kalau kena beli barang baby dibeberapa kedai berbeza. Namun untuk pelanggan kedai barangan bayi Rawang YONS, ini adalah sebuah kelebihan dimana segala keperluan bayi ada di bawah satu bumbung.

Bermula dari kelengkapan bayi baru lahir, tempat tidurnya, pakaiannnya, tempat simpan susunya, car seat dan strollernya semua ada di butik bayi Rawang Yons tau.
Ruang yang luas memudahkan ibubapa membeli-belah tanpa perlu risau keselamatan anak. Ketenangan adalah sebuah kebahagiaan untuk ibubapa yang mencari produk kelengkapan untuk bayi.

Kedai Barangan Bayi Rawang 2

Dapat harga ekspo tanpa perlu bersesak-sesak ke ekspo barangan bayi. Best kan?

Cik Yons

Kaum bapa juga tak risaukan bayar parking mahal ataupun tiada tempat nak parking sebab kedai barangan bayi Rawang Yons ini sangat mudah untuk parkir kereta.

Butik Barangan Bayi Rawang

Kedai barangan bayi Rawang Yons yang sangat selesa dan lengkap untuk seisi keluarga.

Kempen Pemakaian Car Seat Yons

Lebih selamat dengan car seat dengan hashtag #YonsCare merupakan sebuah kempen yang dilancarkan oleh kedai barangan bayi Kuala Lumpur YONS sebagai langkah untuk menggalakkan penggunaan car seat.

Artikel tentang kempen ini disini.

Cara Pemasangan Car SEAT

Menurut Centers for Disease Control and Prevention, kemalangan kereta adalah pembunuh no. 1 kanak-kanak yang berumur 1 hingga 19 tahun di Amerika Syarikat.

Safe Kids Worldwide berkata car seat dapat mengurangkan risiko kematian kanak-kanak sebanyak 71%, tapi ia perlu dipasang dan digunakan dengan betul.

Mereka mendapati lebih separuh daripada car seat tidak dipasang atau digunakan dengan betul.

Lorrie Walker, pengurus latihan program Safe Kids mengatakan –

“Ibu bapa sering buat kesilapan yang sama. Mereka sepatutnya perlu masa beberapa minit untuk pastikan car seat dipasang dengan betul. Itu langkah pertama untuk jaga keselamatan anak-anak.”

Di Malaysia tak kurang juga. Ada yang belum lagi meletakkan anak mereka di dalam car seat!

Ibubapa yang Pengasih dan Bertanggungjawab  Menggunakan Car Seat untuk Anak

Pada peringkat awal penggunaan car seat, ada bayi yang menangis setiap kali berjauhan dari ibunya. Ini menyebabkan ibu lebih prefer memegang anak mereka kerana kasihan kepada anak tersebut apabila menangis.
Antara tips yang boleh ibubapa gunakan adalah memastikan bayi sudah kenyang dan berada di dalam lampin bersih sebelum diletakkan di dalam car seat.

Kempen Pemakaian Car Seat

Wajah ibubapa yang gembira mendapatkan car seat di kedai barangan bayi Rawang YONS

Jadi Ahli Yons Family Hari Ini

Tuan Puan yang berada di Rawang mesti kunjungi kedai barangan bayi Rawang YONS untuk menikmati lebih banyak promosi apabila menyertai Yons Family. Ibubapa akan mendapat harga ahli yang lebih rendah dan jumpa pengumpulan point daripada setiap pembelian.

Kedai Barangan Bayi Rawang 3

Produk Bayi yang Berkualiti di Butik Bayi Rawang Yons

Mighty Tiny

“Anak saya naik lagi gatal-gatal di badan. Dah letak macam-macam ubat tapi tak berkesan pun. Tak apa, saya sanggup beli walaupun packaging tak siap lagi.”🤩
.
“Alhamdulillah, suka sangat tekstur balm tu, cepat meresap, tak melekit which is good since anak I is autistic so dia sensitive benda yg oily or sticky di tangan dia. Selain tu, balm tu lama juga moisturize tgn dia”😚
.
“Bila dia rasa itchy kat kaki dia, saya sapu je balm ni, then dia mcm diam kejap. So, kind of instant relief la in case kalau tak makan zyrtec”🥰
.
Kenapa mommies mesti pilih Mightytiny Baby Balm?
.
◉ TIADA STEROID!!!
◉ Menggunakan bahan-bahan natural seperti HABATUSSAUDA, BIJIRIN OATS, SAFFLOWER OIL, SHEA BUTTER, ALLANTOIN etc!!
◉ TIADA bahan pengawet, TIADA paraben, TIADA phtalates
◉ FORMULASI YANG SELAMAT UNTUK KANAK2 DAN BAYI
◉ Mampu menghilangkan rasa gatal serta merta
◉ Kelembapan kulit yang berpanjangan
◉ Mudah meresap dan tiada rasa berminyak di kulit
.
Bagaimana Mightytiny Baby Balm berfungsi?
.
Hanya 3 langkah mudah :
.
➊ Memulihkan kembali kulit yang rosak akibat kegatalan
➋ Menghalang bakteria dan kuman punca kegatalan
➌ Melembabkan kulit untuk jangka masa panjang
.
Jaminan pulangan wang jika mommies tidak berpuas hati dengan balm ini.😘

Boleh Walk In Ke Butik Kami Di :- [+] YONS RAWANG
YONS Baby Shop Rawang
33, Jalan Bandar Rawang 16,
Bandar Baru Rawang,
48000 Rawang, Selangor

Pam Susu Youha

Pam susu Youha Cherry dengan hanya RM199 sahaja.
.
 Single Breast Pump
 Medium Duty Range
 Battery Usage : 3-5 pumping session (depends on minutes and level per session)
 2 Phases Expression (Massage mode / Deep Suction mode)
 Additional Function (Mix Mode)
 9 Levels pump pressure
 Custom Control with LCD Display
 Small and Compact
 1 year warranty + 1 to 1 exchange

Herbal Drink Syona

Syona herbal drink ini mempunyai banyak manfaat dan sangat sesuai diminum oleh pelbagai peringkat usia. Namun kebaikannya boleh dirasai oleh ibu yang sedang berpantang.
.
Ini adalah fungsi Syona Herbal Drink:

↬ memulihkan tenaga wanita berpantang
↬ menurunkan tekanan darah tinggi
↬ membantu mengurangkan berat badan selepas bersalin
↬ membantu meningkatkan kualiti tidur
↬ menyembuhkan luka

Cara penyediaan & penggunaan:

➔ Rebuskan kesemua bahan kecuali honey comb
➔ Rebus kesemua bahan (kecuali rose buds) di dalam 2 liter air dengan api yang sederhana selama 20 minit.
➔ Tutup api dan masukkan rose buds

➛Minum 2 kali sehari atau bila perlu
➛Sesuai diminum suam atau sejuk

Harga Syona Herbal Drink untuk 150g adalah RM19.90
.

Balm Skeenz Tasneem Naturel di kedai barangan bayi Rawang

Sekiranya ibubapa yang mempunyai anak yang mempunyai kulit sensitif, ruam dan eczema, Tuan Puan boleh dapatkan produk Skeenz Tasneem Naturel Balm. Ramai ibu bapa telah mengamalkan produk ini untuk anak-anak.
Antara kelebihan Balm Skeenz Tasneem Naturel adalah membantu masalah :

Ruam lampin
Ruam susu
Gatal-gatal
Kulit kering
Kesan gigitan serangga
Meredakan ekzema

Kunjungi Facebook kedai barangan bayi Rawang disini.

Butik barangan bayi Rawang Yons ini juga boleh dihubungi di nombor 018 2328 521.

Spread the love